Website Pendidikan dengan carian terpantas. Hanya di sini.

Home DSKP

Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!

ting 1Kredit buat bahan dokumen standard kurikulum prestasi kssm mudah mengajar : mudahmengajar.blogspot.com bagi DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5
32 kssm bahasa melayu tingkatanKredit buat post 001 dskp kssm bahasa melayu tingkatan 3 : slideshare.net bagi DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5

Apa khabar semua terima kasih sangat sebab datang lagi ke website ini. Anda mencari DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5.

Anda sangat langkah kanan kerana pada kali ini saya akan tunjukkan kepada anda tentang DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5.

Ini Ialah DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5

ting 1Kredit buat bahan dokumen standard kurikulum prestasi kssm mudah mengajar : mudahmengajar.blogspot.com bagi DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5
32 kssm bahasa melayu tingkatanKredit buat post 001 dskp kssm bahasa melayu tingkatan 3 : slideshare.net bagi DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, apa kata admin terangkan dulu serba sikit apa itu DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Kenali Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk untuk membantu memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan dapat menolong cikgu kerana kita hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang para pelajar mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa yang di Maksudkan Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Download Segera Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan! ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di media sosial anda. Ya, share ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke blog pendidikan kami ini. Untuk nota post di atas iaitu Download Segera Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan! di tulis oleh admin pada 2018-11-22 08:48:42.

Pada kali ini kami ingin nyatakan bahawa kami telah kongsikan satu perkongsian yang sangat berguna untuk murid-murid dapatkan iaitu Download Segera Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Download Segera Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!. Semoga berguna.

Download Gambar

Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Hebat Dskp Kssm Rbt Ting 2 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Penting Kssm asas Sains Komputer Tingkatan 1 1 Huraian Sukatan Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Bernilai Kssm Baru Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Bernilai Pelaksanaan Dan Pengedaran soalan Pentaksiran 2 Jawi Dan Bahasa Arab Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Menarik 2019 Dskp Kssm Geografi Tingkatan 3 Pdf Free Download Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Terbaik Buku Teks asas Kelestarian Tingkatan 5 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Penting Blog Belajar Ict Cikgu Farid Dskp Rpt asas Sains Komputer Tingkatan 1 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Menarik 2018 Rpt Sejarah Kssm Ting 2 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Terbaik Kssm asas Sains Komputer Tingkatan 1 1 Huraian Sukatan Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Bermanfaat 001 Dskp Kssm Bahasa Melayu Tingkatan 3 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Bernilai Dskp Sains Tingkatan 1 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Hebat Rancangan Pengajaran Tahunan Rpt 2018 Tingkatan 5 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Terbaik Muat Turun Dskp Terkini Kssm Tingkatan 5 Layanlah Berita Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Power Kssm Baru Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Berguna Dskp Kssm Bahasa Melayu Tingkatan 1 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Terhebat Buku Teks Bahasa Malaysia Tingkatan 5 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Bernilai Dokumen Standard Kurikulum Prestasi Kssm Mudah Mengajar Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Menarik Jkd Sains Pertanian Pontian Mata Pelajaran Elektif Menengah atas Kssm Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Baik Jkd Sains Pertanian Pontian Penjenamaan Semula Mata Pelajaran Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Baik Dskp Kssm Pend Khas asas Masakan Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Terhebat Kssm Baru Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Meletup Kssm Baru Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Berguna soalan Tahap Penguasaan asas Kelestarian Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Baik Kssm Baru Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
Download Dskp asas Kelestarian Tingkatan 5 Power Dskp Kssm Pjpk Tingkatan 1 Of Download Segera Dskp Asas Kelestarian Tingkatan 5 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Cetakkan!
sertai-komuniti-cikgu-ayu